Chakra Meals

Tarina

Chakra Meals syntyi rakkaudesta ruokaan

”Syö, rakasta ja elä hyvin:” – Chef Venkat

Tervetuloa matkalle ruoanlaiton maailmaan, joka alkoi 36 vuotta sitten. Tuona hetkenä tajusin, että suurin intohimoni ja rakkauteni elämässäni liittyy ruoanlaittoon. Työskentelin Intiassa kymmenen vuotta ennen kuin päätin tehdä uuden alun itsenäistyneessä Virossa vuonna 1991.

Viroon saavuttuani aloitin urani kokkina Maharaja-ravintolassa, joka sijaitsi Raatihuoneen aukiolla. Kahdeksan vuoden ajan loihdin siellä herkullisia makuelämyksiä, mutta sitten tuli aika tarkastella catering-alaa hieman tarkemmin. Vuonna 2006 syntyi idea omasta ravintolasta, ja päätin ottaa haasteen vastaan.

Kiersin ympäriinsä etsien täydellistä paikkaa, joka olisi juuri sopiva uudelle ravintolalleni. Kävin lukuisissa perinteisissä ruokasaleissa, mutta mikään niistä ei tuntunut oikealta. Sitten eräänä päivänä sattumalta törmäsin Bremenin 1 kellarikerrokseen, ja siinä hetkessä tiesin, että olin löytänyt oikean paikan. Heinäkuussa 2009 avasimme ovet ravintolallemme, ja siitä lähtien olemme tarjonneet unohtumattomia makuja asiakkaillemme.

Vuonna 2019 päätin, että on aika jakaa nämä herkulliset intialaiset makuelämykset laajemmalle yleisölle. Perustin yhteistyökumppaneideni kanssa tuotantokeittiön, jossa valmistamme käsin herkulliset intialaiset annokset. Nämä annokset pakataan vähittäismyyntipakkauksiin, jotka ovat nyt saatavilla hyvinvarustetuista K-kaupoista. Näin voimme tuoda intialaisen makumaailman lähemmäksi sinua, ja toivon, että nautit matkastamme mausteisen ruoan maailmaan.

Tervetuloa mukaan herkulliseen seikkailuun!

– Chef Venkat-

Ravintolamme Tallinnassa

Autenttista intialaista ruokaa vuodesta 2009

Tunnelmallinen ravintolamme tarjoaa herkullista intialaista ruokaa Tallinnan vanhassakaupungissa.

Tervetuloa Chakra Old Towniin osoitteeseen Bremeni Käik 1/Uus 19!

Tervetuloa!